Relaties

Het Oosterhouts Kamerkoor bestaat uit 20 enthousiaste zangers en zangeressen, de repertoirekeuze wordt voor ieder concert weer zeer zorgvuldig door de dirigent Peter-Paul van Beekum samengesteld.

Om voor het publiek steeds weer interessante concerten te verzorgen, zijn financiele middelen onontbeerlijk.
Naast de vrienden zorgen ook de relaties voor een belangrijke inkomstenbron voor het kamerkoor. Ongeveer twintig bedrijven en maatschappelijke organisaties zorgen structureel voor een stabiele begroting waarbij voorop staat dat het kamerkoor goede concerten kan verzorgen. Vooral de gemeente Oosterhout steunt het kamerkoor aanzienlijk.

Ook hebben we een hele goede relatie met Rietveld Bloemisten uit Oosterhout. Rietveld Bloemisten verzorgt al sinds enige tijd de bloemen tijdens de optredens van het kamerkoor.

Verdere relaties/sponsors van het OKK zijn:

Drs. Frans Robbe adviesburo te Oosterhout

Sportpraktijk Body Guard te Oosterhout